overnatting

heei, søtinger!.

Nå er jeg er hos bestevennen min fra Bergen! Jeg gleder meg til og overnatte hos henne, imorgen skal vi på shopping til ''byn''! Bestevennen min skal ta bilde av meg med de forskjellige klærene. Her kommer noen bilde vihar tatta nettopp! Håper dere liker de.

Ser kansje litt forskrekket ut? Hahaa...Det ble bare et bilde, meen det blir flere imorgen!

 

 
next is shopping

heeyoo!

Nå skal jeg ta bussen til Åsane, det er et kjøpesenter i nærheten der vi bor. Vi hadde kakesalg på skolen idag så jeg er helt stappa. Meen, meen, sånn er det! Det kommer kansje noen innlegg iblandt, meen det kommer av og til.

Hadde ingen andre bilde. 

 

 
heei, heei søtinger!

heei

Igår kveld gikk jeg og la meg, etter kansje 5 min begynnte lillesøsteren min og lage masse rare lyder. Plutselig hører jeg at det drype og så der jeg at det er spy på veggen.. EKKELT! Håper hun ikke spyr idag igjen. Hvis hun gjør det så dør jeg!!  Her er det noen bilder fra weheartit! weheartitloveer heter jeg hvis vi skal bli venner<3


 

http://weheartit.com/ 

Sjekk det ut, hvis du ikke har bruker lager du deg en!

 

Synes?

 

- Aurora Karine -

 
tidlig morgen

heei

Nå her jeg nettopp spist frokost, det var veldig  god men og så veldig slitsomt og ikke falle av stolen p.g.a jeg var så trøtt. Jeg ble vekt klokken 09:12 eller noe sånnt. Det er jo dødelig tidlig, så nå er jeg stup trøtt. Men jeg måtte jeg innom og si morna til bloggen. Jeg kommer sikkert til og få mye insperasjon av Oda (http://ocbs.blogg.no). Hun er jo i alle bestevenn så det er ikke noe promlem. Hvis du har tips om hva jeg kan blogge om så er det bare om kommenter!


♥Converse♥ 

Synes?

- Aurora Karine -