bursdag!!

heei

Nå har jeg vært i bursdag til Borghild( klassevennine ). Vi var ute hele burdagen nesten og spilte fotball og var inne å spiste pizza som var bestillt på milano.♥ Det var veldig godt!! Burdags outfit kommer ikke idag, fordi at jeg ret og slett ikke gidder nå.. vi har herjet i hele 3 timer,koooos men, utslitt. Derfor blir det bare et lite innlegg!hele klassen min til sammen i begge bildene♥ loveyou boys and girls♥

Synes ?

- Aurora-
morning

heei

Som dere sikkert hvet skulle jeg til tannlegen å trekke en tann og få en medesin at jeg ikke husket noe eller kjente noe, MEN så viste seg at alle tannlegene var på kurs så da måtte vi dra hjem igjen. Jeg måtte stå opp klokken halv åtte helt unødvendig.... urritert!!! Jeg er veldig trøtt. 
Morsomt for Andrea.
koos med toppblad og pizza

heei

Idag har jeg og verdens beste Oda passet på mine to lillesøstre.. det er ikke det jeg har mest lyst til om dagen. Det er bare 3 dager igjen til skole begynner igjen, det er tragisk. Men nå sitter jeg og hører jeg på the voice.... Koooos. Vi skal flytte til en ny leilighet. Håper det blir bra!! Verdens beste Oda og hunden min!

 

- Aurora -