Sorry!

heei

Jeg beklager at jeg ikke har blogget men det er fordi at mamma sende den til reprasjon.. kanje de finner alle bildene og sånnt. Men i mellom tiden må jeg klare meg med arkiv bilder og sånnt....Jeg kommer til og si ifra når pcn er tilbake! 

 

Alle bildene er arkiv bilder! 
idrettsdag

heei

Idag er det idrettsdag på skolen, jeg hater det! Meen det brae med at det er idag at vi har kortdag.. det vil si at vi begynner vi klokken 09:30 og slutter 12:50 tror jeg. Vi har byttet litt på kolkkeslettene så jeg hvet egentlig ikke helt når og hvor fortiden. Meen idag trodde jeg skulle bli en helt .. dag, men det ble faktisk en overaskene fin dag. Når mamma kom og hente meg kom det regne.. vi var så heldig at vi slapp unna det. Vi vi hadde hatt langdag hadde vi sloppet og dusje fordi at vi hadde druknet i regn! Meen daggen ble jo sånn passe bra.. skal ikke klage.

Sorry at det ble et så lite bilde, det er fordi at pcn min er helt klikk og slettet brukeren min så nå har jeg mistet alle bildene og alt! Er så irritert akurat nå.

 

 
nye ting

heei

Idag var mamma i Tromsø med Andrea p.g.a at Andrea har en sånn flekk i hodet, meen, når de hadde hvert på sykehuset og undersøkt den flekken viste det seg at det bare var en føflekk. Uansett. Nå skal jeg vise dere bilder av tingene je fikk. 

Tøflene

Sorry, meen bilde av den anre tingen jeg fikk kunne jeg ikke last over, kan prøve igjen imorgen. 

 

Synes?

- Aurora -

 
september

heei

Septemper! Endelig, jeg har venet på at den skulle komme. Jeg liker faktisk vinteren, det er fordi det er drit kaldt her oppe i Nord-Norge. Jeg har en god grunn til og være inne i friminuttene når det er 24 minus eller noe sånnt! Meen endelig er det septemper! 


Elsker denne årstiden<3 

Synes?

♥Aurora♥

 
insperasjon

 

heeiSMILE


<3

Her var noen insperasjones bilder! Håper dere liker bildene!

♥Aurora♥

 

 


ut på tur aldri sur!

heei

Idag var vi på tur med skolen, det var ganske gøy. Vi hadde vannkrig så nå er jeg ganske våt. Mens vi var dær grillet vi og koste oss. En gutt i klassen min forstuet tåen igår. Men han ble kjørt fram og tilbake! Vi fikk ikke lov til og ha med camera for en eller annen syk grunn, derfor blede ikke bilder fra turen. Håper dere liker bildene<3


Jeg har bodd i Bergen i 3 år, derfor elsker jeg det stede<3

Synes?

 

- Aurora Karine -

 
på vei til Amalie

heei

Nå skulle jeg bare lage et lite innlegg fordi at det er en stund siden jeg har blogget. Nå skal jeg til Amalie, det er bestevenninnen min. Vi skal sikkert være ute en stund, så går vi sikkert inn til henne eller noe sånnt! Dette blir et kort innlgg fordi jeg må gå nå. 


Synes?

♥Aurora♥

 
tidlig morgen

heei

Nå her jeg nettopp spist frokost, det var veldig  god men og så veldig slitsomt og ikke falle av stolen p.g.a jeg var så trøtt. Jeg ble vekt klokken 09:12 eller noe sånnt. Det er jo dødelig tidlig, så nå er jeg stup trøtt. Men jeg måtte jeg innom og si morna til bloggen. Jeg kommer sikkert til og få mye insperasjon av Oda (http://ocbs.blogg.no). Hun er jo i alle bestevenn så det er ikke noe promlem. Hvis du har tips om hva jeg kan blogge om så er det bare om kommenter!


♥Converse♥ 

Synes?

- Aurora Karine -

 
young forever - nicki minaj

Synes?

♥Aurora♥
favorittsang for tiden

Synes?

Del gjerne innlegge videre♥

- Aurora -
God helg!

heei

Nå sitter jeg hos Vilde og ser på tv og blogger samtidig, det er ikke en god kombinasjon.. Jeg skal vise dere noen bilder jeg og Vilde tok ute!♥


Søt, pen og alt det der;) 


Nice shoes♥ 

Synes?

- ♥Aurora♥-
outfits bilder 060912

heei

Nå skulle jeg bare vise derre outfits bildene jeg og Vilde har tatt nå når vi var ute!

Likte du det?Skulle legge ut flere men den de ble ikke så bra:(

Synes?

- Aurora -

 
denne liker jeg!

Synes?

- Aurora -