byn

hey, sweetheart!

Nå skal jeg og mamma snart til byn og shoppe, gleder meg syykt! Jeg har ikke shoppet på lenge( orgentlig shoppet ). Meen nå skla det bli shoping fra butikk til butikk. Meen vis du ser dette Oda så hav ønsker du deg i bygave? Hahaa, fin måte og spørre på;)  

Toby & Helfner - On My Mind (OFFICIAL VIDEO)

I love this song!
snikksnakk.....

hey, my followers!

Skulle bare si at jeg kommer hjem på onsdag, da kommer jeg til og blogge som vanlig. Som dere vet har jeg hatt problemer i det siste men pc, reise osv, meennå er det snart over. Ja, som sagt har jeg ikke bilde på pcn fordi mamma har de på en minnepenn, så jeg har bare noen bilder fra http://weheartit.com/ meen når jeg kommer hjem skal jeg ta masse bilder for dere! Jeg fikk ingen til og gjesteblogge, meen har klart meg bra-synes jeg. 

Bare elsker weheartit!

 
overnatting

heei, søtinger!.

Nå er jeg er hos bestevennen min fra Bergen! Jeg gleder meg til og overnatte hos henne, imorgen skal vi på shopping til ''byn''! Bestevennen min skal ta bilde av meg med de forskjellige klærene. Her kommer noen bilde vihar tatta nettopp! Håper dere liker de.

Ser kansje litt forskrekket ut? Hahaa...Det ble bare et bilde, meen det blir flere imorgen!

 

 
next is shopping

heeyoo!

Nå skal jeg ta bussen til Åsane, det er et kjøpesenter i nærheten der vi bor. Vi hadde kakesalg på skolen idag så jeg er helt stappa. Meen, meen, sånn er det! Det kommer kansje noen innlegg iblandt, meen det kommer av og til.

Hadde ingen andre bilde. 

 

 
lite blogging fordi..

heei

Jeg skulle bare si at ingen kommer til og blogge til onsdag, jeg er i Bergen så jeg kan ikke blogge. Dette skulle være headeren men passet ikke inn i disignet.

alt fra arkiv

 
en dag igjen

heei, søtinger!

Imorgen dra jeg jo til Bergen, jeg skal gå på skolen der. Skolen er rett oppenfor der jeg skal bo, så da trenger jeg ikke og ta buss til skolen. Jeg skullle bare si at det kan være at jeg ikke får blogget, meen kansje noen får gjesteblogget for meg. Hvet ikke, noen gjør det sikkert.

 
beergen

heei

På onsdag reiser vi til Bergen, vi skal ditt fordi jeg har bodd der i 3år. Jeg skal gå på skolen der. Kommer sikkert til og ha vondt i hodet når vi lander i Bergen! Liker ikke og fly. Får enten vont i hodet eller i ørene. Bilder kommer nå!
Noen bilder er fra arkivet, andre er nye! Kjenner du noen bilder igjen?

 

 
travel dag

heei

Travel dag, først måtte jeg til bestemor og pise frokost. Etter en stund snakket jeg med Oda på skype, vi fant ut at jeg skulle komme til henne. Så måtte det jo være middag bare 2 timer etterpå. Når jeg kom til bestemor igjen spiste vi. Vi måtte skift og årne oss, vi skulle i kirke fordi Andrea skulle få 4års boka. Etter en time i kirken, var jeg utslitt. Vi skulle til bestemor for og spise vaffler etter kirke turen, nam, nam! elsker vaffler! Meen er heldigvis hjemme og slapper av nå med bloggen!

FUCK MONDAY!

 
#bildeer

heei

Nå skal jeg ise dere noen bilder jeg har funnet på weheartit, håper dere liker innlegget.

Håper dere liker bildene, eg tror jeg fant de på weheartit!

  
alt er borte, på en måte..

heei

Probleme er at alle blidene er borte, allså de er ikke borte men vi har tatt alle bildene mine på en minnepenn. Derfor kommer det ikke bilder fra dagen idag, meg, vennene mine osv. Defor kommer det bare bilder fra weherartit og sånnt. Meen mamma sa at jeg kunne låne kameraet hennes! Det kommer kansje noen blider senere i kveld.


planer for dagen/insperasjon

heei

Idag skal jeg møte Oda, etterpå skal vi kansje ned på Amfi og kjøpe meg en ny parkas. Jeg har en svart men den er såå tynn. Jeg dør innvendig når jeg venter på busse til skolen!  Siden jeg ikke finner bildene alle bildene på pcn min blir dette litt inprerasjon heller. Insperasjon er fra http://weheartit.com/ 

Satt sammen av AuroraKarine-


musikk blogg?

heei

Jeg vurderer og lage en muikkblogg i tilegg til denne bloggen her, der kommer jeg til og legg ut sanger jeg hører på fortiden! Meen jeg hvet ikke om jeg rekker og blogge på begge bloggene. Hvis du tror jeg rekker det synes det er en god ide. Det er jo bedre og lage en blogg der eg bare legger ut musikk, ellers blir det bare blogginlegg med musikk i denne bloggen. Som dere sikkert skjøner liker jeg og legge ut musikk. Skal,skal ikke?

 

-AuroraKarine-

 
spørsmålsrunde

heei

Jeg tenkte at jeg skulle ha en spørsmålsrunde. Jeg kommer ikke til og svare på video, så da svarer jeg i et innlegg. Har du noen spørsmål?

SPØR I VEI!

 

- Aurora Karine -
syyyyk

heei

Jeg er syk. Det er dritt kjederlig, jeg spyr og er dårlig! Meen, meen, det går sånn passe bra. Håper dere likte sangen jeg la ut i forje innlegg.. Jeg har egentlig ingeting og blogge om fortiden. Tengte jeg skulle legge ut noen sanger. Jeg vurderer og få meg en musikkblogg. Vis du synes jeg skal lage en musikkblogg, kommenter da! Her kommer bare en sang for tuseende gang, det er ganske mange sanger her visst du blar ned! 

 

Beauty And Beat - Justin Bieber

 

Synes?

 

- Aurora Karine -
Favorittsang for tiden

 

Her er en sang jeg liker veldig god! Kanje du liker den?